Klaver Financieel en Fiscaal is een ambitieus administratiekantoor gelegen op Schouwen-Duiveland dat zich richt op het MKB in heel Zeeland.

Wilt u de boekhouding en/of de salarisadministratie uitbesteden? Dat kan. Wij leveren verschillende oplossingen.

Hulp nodig bij uw belastingaangifte? Geen probleem! Wij kunnen eventueel bij u langskomen om u daarmee te helpen.

ONDERNEMERS

Een juiste financiële administratie is van groot belang voor u als ondernemer. U wilt tijdig kunnen bijsturen en niet wachten op de jaarrekening die wordt opgesteld als het jaar is afgelopen.

Klaver Financieel is een klantgericht administratiekantoor dat u kan helpen om grip te houden op uw boekhouding. Tegen een zeer concurrerende prijs.

LEES MEER

PARTICULIEREN

Hulp nodig bij uw jaarlijkse belastingaangifte? Tegen scherpe tarieven bieden wij u de mogelijkheid om de aangifte door ons te laten invullen en versturen.

Uw DigiD gegevens hebben wij niet nodig. En eventueel komen we bij u thuis langs.

LEES MEER

STARTERS

Een onderneming starten of bent u net begonnen?

Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden als u starter bent of wilt gaan starten.
Klaver Financieel biedt u alle hulp om een goede start te maken, bijvoorbeeld door uw boekhouding op te starten en bij te houden. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

LEES MEER

Klaver Financieel is aangesloten bij het RB

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7500 aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door leden informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening te bieden.
Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak.

OVERSTAPPEN NAAR ONS ADMINISTRATIEKANTOOR?
WIJ HELPEN U VLOT EN SIMPEL OVER TE STAPPEN.
ZONDER EXTRA KOSTEN!

Offerte aanvraag
“Onze ervaring met Klaver Financieel.
Deze jonge gedreven dame weet de puntjes op de i te zetten. Voldoende kennis van zaken heeft ze op financieel gebied. Een prettige bijkomstigheid is dat ze qua automatisering met diverse computerprogramma’s goed uit de voeten kan. Correct en discreet haar taak tot uitvoering brengt. Ze heeft geen 8 tot 5 mentaliteit en weet zodoende haar klanten te binden. Voor ons als kleine onderneming een prettige financiële ondersteuning.”
HARRY LINDERS • SCHILDERS- EN AFWERKINGSBEDRIJF HARRY LINDERS
“Onze samenwerking met Klaver Financieel en Fiscaal ervaren wij als betrouwbaar en prettig.
We kunnen u dit kantoor dan ook van harte aanbevelen.”

HUISARTSENPRAKTIJK RENESSE

CONTACTFORMULIER

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.